Бизнес етикет и протокол
Детайли за обучението
инж. Жана Петрова
![]() |
инж. Жана ПетроваИма над 30 годишен опит в професионалната общност на хранително вкусовата промишленост и туризма. Старши консултант по стандартизирани системи за управление ISO 9001, ISO 14001; ISO 22000; НАССР и GMP; ISO 39001; ISO 45001; FSSC; IFS Food. Тя е инженер технолог хранително вкусова промишленост и магистър по публична администрация. Tитулярен преподавател в Алфа Куолити от 2005г. с придобита професионална квалификация „Учител“. Водещ одитор от 2011г. и към момента е титулярен Водещ одитор в Алфа Куолити сертификация по ISO 9001; ISO 14001; ISO 22000; ISO 39001; ISO 45001 и FSSC 22000. |
Продължителност на курса: един ден, от 09.00 до 17.00, с 1 час обедна почивка.
Всеки участник получава комплект учебни материали и удостоверение за преминато обучение.