Skip to main content
Header menu
За нас
About us
Кариери
Kниги
Библиотека
Контакти
main_menu
LEAN
LEAN Обучения
Въведение в Lean производството
Петдневен Lean production – Master class
Двудневен Lean production – Basic Level
Система за производство и доставка „Точно навреме“
Система 5S на работно място
DAILY MANAGEMENT
SMED (Single-Minute Exchange of Diе)
TPM (Total Productive Maintenance)
Управление на опашките и запасите
Теория на ограниченията: Производствени решения. Управление на тесните места
Теория на ограниченията: Издърпваща система за управление на запасите
Теория на ограниченията: Управление на проекти по метода на критичната верига
LEAN Проекти
LEAN ДИАГНОСТИКА
LEAN ОДИТ
LEAN WORKSHOP
ОРГАНИЗАЦИОННИ АСПЕКТИ НА LEAN ТРАНСФОРМАЦИЯТА
LEAN Kлубове
LEAN клуб 1
LEAN Клуб 2
ESG
СЕРТИФИКАЦИЯ
Ново ✪ ISO 37001:2016
ISO 19011:2018
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
ISO 45001:2018
ISO/PAS 45005:2020
ISO/IEC 17025:2018
IATF 16949:2016
ISO 39001:2012
ISO 31000:2018
ISO/IEC 20000-1:2018
ISO/IEC 27001:2022
ISO 28000:2007
ISO 50001:2018
ISO 17100:2015
ISO 13485:2016
SA 8000
СЕ-МАРКИРОВКА
ISO 22000:2018
D-HACCP
FSSC 22000 version 6
IFS FOOD
IFS LOGISTICS
GDP
GLOBAL GAP
GREEN GLOBE
ECO HOTEL
ЕSPA СЕРТИФИКАЦИЯ
БИЗНЕС ЕФЕКТИВНОСТ
Европейски програми
TQM (Total Quality Managеment)
Корпоративни и фирмени политики
Наръчник на търговеца
Анализ и ревизиране на пазарно-продуктов профил
Проект на фирмена функция и структура МАРКЕТИНГ
Проект на фирмена функция и структура ПЕРСОНАЛ
Реинженеринг на производствената система
Стратегически семинари
Стратегия и стратегически планове
Smart Drive
FREIGHT AUDIТ
ОБУЧЕНИЯ
ПРЕДСТОЯЩИ ОБУЧЕНИЯ
Service types
LEAN
LEAN Обучения
Въведение в Lean производството
Петдневен Lean production – Master class
Двудневен Lean production – Basic Level
Система за производство и доставка „Точно навреме“
Система 5S на работно място
DAILY MANAGEMENT
SMED (Single-Minute Exchange of Diе)
TPM (Total Productive Maintenance)
Управление на опашките и запасите
Теория на ограниченията: Производствени решения. Управление на тесните места
Теория на ограниченията: Издърпваща система за управление на запасите
Теория на ограниченията: Управление на проекти по метода на критичната верига
LEAN Проекти
LEAN ДИАГНОСТИКА
LEAN ОДИТ
LEAN WORKSHOP
ОРГАНИЗАЦИОННИ АСПЕКТИ НА LEAN ТРАНСФОРМАЦИЯТА
LEAN Kлубове
LEAN клуб 1
LEAN Клуб 2
ESG
СЕРТИФИКАЦИЯ
Ново ✪ ISO 37001:2016
ISO 19011:2018
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
ISO 45001:2018
ISO/PAS 45005:2020
ISO/IEC 17025:2018
IATF 16949:2016
ISO 39001:2012
ISO 31000:2018
ISO/IEC 20000-1:2018
ISO/IEC 27001:2022
ISO 28000:2007
ISO 50001:2018
ISO 17100:2015
ISO 13485:2016
SA 8000
СЕ-МАРКИРОВКА
ISO 22000:2018
D-HACCP
FSSC 22000 version 6
IFS FOOD
IFS LOGISTICS
GDP
GLOBAL GAP
GREEN GLOBE
ECO HOTEL
ЕSPA СЕРТИФИКАЦИЯ
БИЗНЕС ЕФЕКТИВНОСТ
Европейски програми
TQM (Total Quality Managеment)
Корпоративни и фирмени политики
Наръчник на търговеца
Анализ и ревизиране на пазарно-продуктов профил
Проект на фирмена функция и структура МАРКЕТИНГ
Проект на фирмена функция и структура ПЕРСОНАЛ
Реинженеринг на производствената система
Стратегически семинари
Стратегия и стратегически планове
Smart Drive
FREIGHT AUDIТ
ОБУЧЕНИЯ
ПРЕДСТОЯЩИ ОБУЧЕНИЯ
9001 преход
theme_price_disclaimer
Запитване за сертификация
View your previous submissions
Вашите имена
Телефон
Фирма
Е-mail
Изберете теми
Накратко за Вашия проект
Общи условия и политика за защита на личните данни на Алфа Куолити
виж тук
Запитване за фирмено обучение
Вашите имена
Телефон
E-mail
Фирма
Накратко за групата и целите на обучението
Общи условия и политика за защита на личните данни на Алфа Куолити
виж тук
Виж още подобни обучения